“Welkom op mijn website”

Op 9 jarige leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met de golfsport. De drijfveer hierachter was mijn moeder, die vanaf de oprichting lid is van Golfclub Broekpolder. Toen ook mijn beide broers gingen golfen raakten, na enige jaren, mijn vader en ik ook aan deze sport verslaafd. Zodoende was de hele familie lid van Golfclub Broekpolder.

Ik ben opgegroeid in Vlaardingen, op ca. 10 minuten fietsen van de golfbaan. In de beginjaren heb ik het golfen gecombineerd met hockeyen, maar voor mij was al snel duidelijk dat ik golfen leuker vond. Een individuele sport had mijn voorkeur. Ik heb in verschillende NGF selecties gezeten. Dat was een bijzonder leerzame en mooie tijd. Namens Nederland heb ik, onder andere, in teamverband aan buitenlandse wedstrijden mogen deelnemen, een geweldige periode en een mooie ervaring !

Op mijn 19e heb ik ervoor gekozen om voor 3 maanden naar Australie te gaan om de taal beter te leren met als consequentie dat ik niet meer in een NGF selectie werd opgenomen. Na het volgen van diverse opleidingen en het werkende leven op kantoor, heb ik eind 2010 de knoop doorgehakt om de PGA Holland B opleiding te volgen. Gedurende deze periode (2011-2013) heb ik de mogelijkheid gehad om stage te lopen bij de John Woof Golf Academy op Golfvereniging Leeuwenbergh.

In oktober 2014 heb ik deze opleiding afgerond. In 2016 heb ik besloten om ook de opleiding PGA Holland A te volgen welke ik in mei 2017 heb afgerond. Vanaf najaar 2013 t/m juni 2020 was ik als teaching professional werkzaam bij Golfcenter Seve. Per oktober 2019 ben ik bij Golfpark Soestduinen actief waar ik sinds maart 2020 (assistent) management functie combineer met les geven. Een super mooie combinatie op een waanzinnig mooie werplek. Sinds 2022 ben ik head professional van Golfschool Soestduinen en bieden mijn collega’s en ik meerdere mogelijkheden voor he volgen van lessen/cursussen etc.

“Van je hobby je beroep maken; wat is er mooier ………. !”


Terug |
Wie is Christel - Christelgolf